THIMM Consulting

Komplet emballagerådgivning til optimering af hele den emballagerelevante forsyningskæde - hvad betyder det? Emballager, produkter, processer og udstyr er altid forbundet. Kun når alle parametre er afstemt efter hinanden, sparer I udgifter til emballering, procesomkostninger og logistikomkostninger.

Uafhængig og med en masse knowhow

Emballagerådgivning er et vidt begreb. I bedste fald finder den sted uafhængigt og af emballageeksperter med mange års erfaring. THIMM rådgiver jer omkring jeres individuelle emballageproblem eller som del af en full-service med hensyn til:

  • effektivitet
  • omkostninger
  • kvalitet
  • logistik
  • bæredygtighed

Alt efter jeres krav sammensætter vi meget erfarne projektteams af konsulenter, emballageingeniører og emballageteknikere samt projektmedarbejdere. Der er her tale om eksperter inden for emballagemarkedet. Derfor kan vi tilbyde jer komplet vejledning, der åbner op for nye muligheder for at videreudvikle jeres emballageprocesser og -sortimenter. THIMM Consulting har haft succes på markedet i mere end 20 år. Lad jer inspirere!

I fokus: Jeres værdikæde inden for Emballage

For at øge jeres konkurrenceevne udvikler vi sammen med jer fint afstemte bedste praksis-løsninger: fra den materialeuafhængige konstruktive og grafiske emballageplanlægning til effektivisering af jeres emballeringsprocedurer og logistik. Ud over afdelings-, fabriks- og virksomhedsgrænserne hjælper vi med vores innovative koncepter.

Erfaring på tværs af branchegrænser

Specifikt branchekendskab og omfattende erfaring - det er det, vores emballageingeniører tilfører jeres projekter. Hver branche har sine egne krav. Men I kan også drage fordel af tendenser og bedste praksis fra andre brancher gennem en løbende idéudveksling med THIMM Consulting teamet. Vores kunder kommer fra forskellige brancher: Automobiler, elektronik og elektroteknik, hjem og møbler, industri, kosmetik og personlig pleje, fødevarer, logistik, medicin og medicinsk teknologi, papir og emballage, VVS og byggeri, konfekture og snack samt postordrehandel.

Metodekompetence giver jer gode resultater

Drag nytte af vores omfattende viden inden for rådgivning og vores stærke kompetencenetværk. Vi udvælger et erfarent projektteam og velfunderede rådgivningsmetoder efter jeres. Resultatet: Vi sikrer jer varige forbedringer med alt lige fra emballageanalyser og benchmarking til ny udformning af emballageprocesser og -sortimenter. Hvilke muligheder kan vi finde for jer?

"Kun en bæredygtig optimering med målbar succes er grundlaget for et partnersamarbejde - ofte i mange år. Vi ser grundlaget for en win-win-situation i den tillidsfulde omgang med vores kunder. Forøg ydelsen, reducér omkostninger - både hos kunden og hos THIMM Consulting."

Michael Bodemer
Ledelse, THIMM Consulting

Indlæser...
Denne website anvender cookies for at give dig den bedst mulige service. Når du besøger www.thimm-highpack.dk, accepterer du brugen af cookies.